Wil jij graag op safari en een bezoekje brengen aan de big five in Afrika? Boek dan snel je reis. Er zijn natuurlijk super veel dieren op deze winkel, maar er zijn er toch wel een paar die mensen graag willen spotten. Het zijn bijzondere dieren die de meeste mensen graag willen zien. Bijvoorbeeld een leeuw, die loopt in Nederland echt niet in het wild. In Nederland heb je wel een Safaripark waar je een beetje het gevoel krijgt alsof je op bezoek bent bij de top vijf van de dieren, maar in Afrika zal alles nog mooier zijn. Het is namelijk echt en soms kun je de dieren van best dichtbij al spotten. 

The big five

Welke dieren

Vraag jij jezelf af welke dieren nou eigenlijk bij de big five horen? Dat zijn de leeuwen, buffels, luipaarden en de zwarte neushoorns. Deze dieren kunnen erg gevaarlijk zijn, maar tijdens de Safari zul je begeleid worden door iemand met veel kennis en zul je dus veilig zijn. Heel veel mensen hebben op hun bucket list wel staan dat ze op safari willen in Afrika. Boek dus snel je reis zodat ook jij eindelijk de top vijf van de dieren in Afrika kunt bezoeken.

Bijzonder 

De big five is natuurlijk ook best bijzonder aangezien er heel veel mensen op willen jagen wat natuurlijk onbegrijpelijk is. Tegenwoordig mogen ze niet meer op deze dieren jagen omdat er anders bijna geen dieren meer over blijven. Wil jij deze mooie dieren dus spotten? Dan is het aan jou de taak om snel te reizen naar Afrika.

Door Redactie