Je partner is vreemdgegaan en je bent kapot, maar je vraagt je sinds dag één af waarom en hoe dit had kunnen gebeuren want het leek goed te gaan. Dacht je. Jullie kiezen voor de kinderen en blijven bij elkaar, maar je bent totaal niet meer gelukkig. De kinderen komen steeds meer onder de ruzies te lijden, je merkt dit op en wilt graag in relatie coaching samen met je partner. Hij of zij is het er mee eens maar wat staat jullie nou te wachten? Je kunt nagaan dat dit een moeilijk maar ook een zwaar traject wordt, dit is mentaal maar ook fysiek een confrontatie. Het kan zenuwslopend zijn, want verteld je partner nou de waarheid? Tijdens relatiecoaching ga je erachter komen wat er speelt. 

Rickelman-Coaching-foto

Verschillende signalen

De laptop gaat open en je begint op internet te zoeken wat voor verschillende signalen er kunnen zijn, waarom praat mijn partner niet meer over werk of waarom wilt mijn partner geen gesprekken meer voeren. Je komt relatiecoaching tegen op het internet en begint erover te lezen, je herkent meerdere signalen en wilt graag een traject starten maar hoe krijg je je partner zover? Begin een simpel gesprek over hoe de relatie verloopt en vraag of hij/zij het er mee eens, vermeld dat je graag een traject in wil gaan. Relatie problemen is slopend, je weet geen raad meer en alles begint te verwateren. Ontzettend dapper dat je ervoor kiest om een stap verder te zetten en de verbinding terug te halen.

Door HSzlBqLttH